Bookmark and Share         Sitemap    

Billeder

Interne mesterskab i petanqueafdelingen

Der var mødt 17 deltgere til det årlige interne mesterskab i petanqueafdelingen,
efter en hyggelig morgenkaffe bød Knud Stabell velkommen og forestod afviklingen af dagen, Efter fem kampe kunne man fejre vinderne,
1.Else Buchave Hansen
2. Gurli Sandvad
3.Åse Stabell
 
 
 
 
Andepetanque.
Det var en kold og klam sondag d.25 november at Øif afholdt det årlige andepetanque.Stævnet blev afholdt i samarbejde med Dgi Sydøstjylland. Der var 41 deltagere som spillede 5 kampe med skiftende makker.Fra Østbirk deltog 12 spillere og det viste sig at de satte sig på 3 af ænderne.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Der var mødt 23 spillere til det interne mesterskab i ØIF Petanque.
Det blev en hyggelig dag med godt humør og Glade vindere.
 
 
 
 
 
 
 
 
1, Kirsten Madsen 2, Else hansen 3, Gurli Sandvad
 
Der var 20 deltagere til, standerhejsning i Øif petanque. da flaget var sunget til tops var der en hyggelig morgenkaffe, efterfulgt af nogle gode spil. Endnu en god og hyggelig dag for vores lille afdeling
Flemming
Intern mesterskab i Øif Petanque.
Søndag d.10 september blev der afholdt det interne mesterskab i Øif Petanque 15 spillere var mødt op til en hyggelig og spændende dag.
Vi startede teraditionen tro med at synge flagt til tops. Og så var der en hyggelig morgenkaffe og velkomst ved formanden Knud Stabell som også stod for afviklingen af kampene. Der blev spillet 5 kampe og dagen var omme ja så kunne man udråbe Nana Dalgård som ny klubmester, og Else Thomsen kom på 2. pladsen.
De har nu det ærefulde hverv at passe præmiegrisene til næste år.
På trediepladsen kom undertegnede
Flemming Sandvad
Torsdagsmix!
Ddi Petanque sydøstjylland har hen over sommeren afviklet en turnering for doubler , spillet har været hveranden torsdag i forskellige byer. Ved det afsluttende stævne i Give kunne man konstatere at vindere blev et hold fra Øif Petanque. nemlig Else og Børge Hansen. Det var en god sæson med sædvanlig flot deltagelse fra Østbirkhold
 
Petanquespillere fra Østbirk til afsluttende stævne i kvartetturneringen, det blev afholdt i Give
 
Billeder fra intern mesterskab i ØIF petanque.

Søndag d. 18 september blev endnu en rigtig god dag for Øif petanque. Der var sol til flaghejsning i anledning af det interne mesterskab. Der var mødt 22 spillere og efter at alle havde spillet 5 kampe kunne man hylde vinderne. Nr 1 Anna-Marie Hansen, 2. Børge Hansen og nr 3 blev Gurli Sandvad 
Standerhejsning i Øif Petanque lørdag d. 9 april 2016

Solen skinnede som vanligt på de 22 medlemmer der var kommet for at synge flaget til tops . Formand Knud Stabell bød velkommen med håbet om at vi ville få en god sæson , både på det sportslige og sociale område. Og der blev gjort opmærksom på at træningstiden er ændret til onsdag kl. 16 i stedet for 16,30. men at der fortsat er spil fredag og søndag kl.10.

Efter en hyggelig morgenkaffe var det tid til at få varmet de kolde kugler op. Vi fik som vanligt nogle gode spil

På afdelingens vegne  Flemming Sandvad.
 Internt mesterskab Øif Petanque

Det var Søndag d,13 september i regnvejr! Men der var alligevel mødt 23 medlemmer til vort mesterskabsstævne. Formand Knud Stabell bød velkommen til en hyggelig morgenkaffe og orienterede om dagens program, det var blevet besluttet en ny stævneform idet man trak en ny makker til hver runde., der var planlagt  5 runder, men grundet den stadige regn og blæst og delvist oversvømmede baner nøjedes man med at spille 3 kampe.

Med skiftende makkere kunne man så  finde de højest placerede og give Bronze til Gurli Sandvad, sølv til  Flemming Sandvad og Guldet og pokalen gik til Anna-Marie Hansen , som jo har prøvet det flere gange. Anna Marie og Flemming passer nu vandrepokalgrisene til næste år Det var en flok halvvåde spillere der kunne takke udvalget for det store arbejde med et godt arrangement , som alle tog med godt humør på trods af vejret.

Flemming S.

 

Aktive ØIF petanquespillere.

En del petanquespillere er aktive også til stævner i andre byer, således har man deltaget i  9 stævner hen over sommeren  i Dgi Sydøstjylland regi.  Derved kommer man rundt og får spillet på andre baner og mod nye modstandere. Det har været double stævner med tre kampe med fast makker på dagen.

Ved sæsonafslutningen i Give  kunne man så gøre sæsonen op . Det viste sig at  Gurli og Flemming Sandvad  tog sig af 1. pladsen med flest point for sæsonen, og Anna-Marie og Henning Hansen  kom på en 3. plads. Det var en god indsats af  Østbirkholdene,vi oplever masser af gode kampe, gode kontakter til andre , og samtidig er det jo vældig hyggeligt, idet det altid afvikles i en venlig atmosfære og slutter med et lille glas vin.

Flemming S.
 

Der blev afholdt kommunemesterskaber i Petanque for doubler i Horsens kommune. Stævnet blev afviklet Kr. Himmelfartsdag  i Horsens.  Et hold fra horsens tog guldet , medens sølvmedaljer gik til Anna-Marie og Henning Hansen fra Øif

Standerhejsning i ØIF petanque

Der var mødt 31 deltagere til standerhejsning i petanqueafdelingen .

Det var lørdag d 11 april  ,solen skinnede og humøret var højt.

Da flaget var sunget op og formand Knud havde budt velkommen til den nye sæson ,  var der en hyggelig morgenkaffe efterfulgt af nogle gode spil.
 
 

Vinterspil i Øif Petanque

Søndag d. 8 marts 2015

Der var mødt 56 spillere til årets sidste vinterstævne i Østbirk,

Som vi afholdt i samarbejde med DgI Sydøstjylland

Man startede med indskrivning og morgenkaffe i klubhuset, og velkomst ved Christian Lukassen fra Dgi. Det var et doublestævne, 3 kampe med skiftende makker. Fra Østbirk deltog 12 spillere. Vort anlæg har plads til 44 spillere så det var nødvendigt at man også spillede på cindersbanen . Efter nogle gode og spændende kampe samledes man i klubhuset igen , hvor der var en lejlighed til at hylde dagens vindere, bedste Østbirkplacering blev Henning Hansen som nr.5

Nu glæder petanquespillerne sig til forårssæsonen starter. Der er standerhejsning Lørdag d. 11 april. Kl 9,00. Hvor man starter med en fælles morgenkaffe og nogle spil.

Hvis man kunne tænke sig at være med til at dyrke en god og hyggelig sport, er man meget velkommen til at møde op. Se træningstiderne her på siden.

Fl. Sandvad.

Andepetanque søndag d. 23 november 2014.
 
Der var mødt 50 spillere da Øif petanque i samarbejde med Dgi afholdt et andepetanquestævne.
Der var 5 kampe med skiftende makker.
Det var køligt men vi slap for regn.
Der var masser af spændende kampe, og en god stemning helle dagen.
Der var en and til de 5 bedst placerede og 5 blev fordelt efter lodtrækning.
Samlet vinder blev Anna-Marie Hansen Østbirk.
 

Klub Mesterskab i Øif Petanque 2014.

 
Søndag d. 14 september var der 22 friske petanquspillere der dystede om det interne mesterskab. Efter de indledende puljekampe var der finale, der mødtes Henning og Anna-Marie versus Ulla og Else. Efter en spændende dyst kunne formand Else overrække pokalgrisene til Ulla Skovgaard og Else Hansen.

Malerarbejde i Petanqueafdelingen.

Der var 9 medlemmer der gav vort område den store tor med maling og trimning af anlægget. Dagen var velvalgt torsdag d.22 maj var der et dejligt vejr, perfekt til udendørs arbejde.

 

Standerhejsning i petanqueafdelingen.

Der var mødt 34 morgenfriske medlemmer til sæsonstart 2014 i ØIF petanque.

Før flaget gik til vejrs var der mulighed for at få hjælp til registrering og kuntingentbetaling, idet Else og Tove og Søren fra hjemmesiden havde lavet en netcafe i klubhuset hvor man kunne få hjælp til betaling m.m.

Else sørensen bød velkommen og roste standarden af vort anlæg, det var lige klar til at gå igang på banerne.

Men man skulle nok have malet skuret. Kl 9.00 blev flaget sunget til vejrs. og efter en hyggelig morgenkaffe var der tid til nogle gode spil.

Endnu en god dag i vor lille klub.Nye medlemmer er meget velkomne, man skal bare møde op . Vi træner onsdag 16.30 og der er også spil fredag og Søndag formiddag kl. 10

Flemming Sandvad

 

klubmestre i Petanque.  Søndag d. 8 september 2013

Der var 26 deltagere og efter masser af gode kampe blev Gurli Sandvad og Åse Stabell hyldet som klubmestre

 

Klik på billederne for at se dem i stor størrelse. Du kan bladre gennem billederne med piletasterne til højre og venstre.

Standerhejsning i Petanqueafdelingen 2013

Der var mødt 32 deltagere til standerhejsning søndag d.7april.

Flaget blev sunget op og efter velkomst af formand Else sørensen blev der tid til hyggeligt samvær under morgenkaffen og efterfølgende var der lejlighed til at røre kuglerne.Det gik vældig fint selvom sneen knap var væk, og det var noget køligt.

 

Intern mesterskab for doubler.
Søndag d.16 september, var dagen hvor der skulle kæmpes om æren af at være klubmestre, og holde vandregrisene i pleje det kommende år!
Der mødte 32 forventningsfulde spillere til morgenkaffe kl 9.00. Ved lodtrækning blev vi indelt i 2 puljer hvor vi så skulle spille 7 kampe.
Der blev spillet megen god petanque, i de mange kampe, og deltagerne nød det gode vejr, og den gode stemning. Det er typisk ved sådanne lejligheder at det foregår med godt humør.
I finalen mødtes vindene fra de to rækker, Ole Glavind og Flemming Sandvad mod Bente Lauridsen og Anna-Marie Hansen.
Til sidst kunne turneringsleder Else Sørensen udråbe Anna_ Marie og Bente som klubmestre og overrække de lyserøde vandregrise .
Der var enighed om at det havde været en god dag der var med til at styrke sammenholdet i klubben!

Intern mesterskab for doubler.

Her er et billede af ØIF,s Petanquespillere der deltog i DGIsydøstjyllands sommerturnering kaldet torsdagsmix.Det kan nævnes at Anna-Marie og Henning Hansen blev en flot nummer 1.
Og at Gurli og Flemming Sandvad kom på 2, pladsen:

Jubilæum's bilder
 
 
Standerhejsning 2012.
 

Søndag d. 1 April at Petanqueafdelingen i Øif  holdt standerhejsning. Der var mødt 37 medlemmer i det lidt kolde vejr, som blev budt velkommen af formand Flemming Sandvad. Flaget blev sunget til vejrs, og man gik igang med en hyggelig morgenkaffe, snakken gik livligt, for nu skulle vi starte på en ny sæson. Formanden roste i sin tale dem der havde stået for arrangementet, og havde arbejdet med banerne i forbindelse med det årlige vinterspil.

Der blev også tid til nogle gode spil. inden man sluttede den hyggelige dag.

Standerhejsning 2009

Intern Klubmesterskab for doubler 2008

Der var 26 deltagere til det årlige mesterskabsstævne i Petanqueafdelingen.

DGI doublestævne i Østbirk 2008

Vinterspil i Østbirk

Vi havde i samarbejde med DGI arrangeret et doublestævne, der mødte 52 spillere op.og efter morgenkaffe og indskrivning, kunne man gå igang med de 3 runder, som blev afviklet på 13 baner. Blandt vinderne af af en vingave var 3 spillere fra Østbirk nemlig Else Thomsen, Else Therkelsen og Jytte Hansen.

Internt doublemesterskab i petanque 2007

Der var mødt 30 forventningsfulde spillere op søndag d. 25 på petanquebanen til det interne mesterskab for par i ØIF's Petanque afd. Efter kaffe og lodtrækning kunne man starte turneringen.

Vi var opdelt i 3 puljer og efter grundig indføring i reglerne af Turneringsleder Else Sørensen gik man i gang.alle mod alle i puljen således at alle spillede 4 kampe. Puljevindere blev de "gamle" mestre Else Hansen og Ole Glavind, Else Pedersen og Tage Roed samt Jette Glavind og Anna Marie Hansen.

Efter en spændende finalerunde kunne turneringsleder Else udråbe Jette og Anna Marie og præmieudvalget ved Else Thomsen og Else Dam kunne overrække vandrepokalerne i form af 2 lyserøde grise til de stolte vindere.

Det blev en kanongod dag, mange gode kampe, højt humør og et velsignet dejligt vejr, en dag hvor det gode sammenhold i klubben blev vedligeholdt.

Internt doublemesterskab i petanque 2006

Afholdt d. 3 September 2006.

Der var mødt 28 spillere. Efter en perlerække af spændende kampe kunne Niels Laursen og Ergjan Zejnullahu kåres som de nye klubmestre og få overrakt Vandrepokalerne.

Flaghejsning 2006

Billeder fra opstarten af petanqueafdelingen

ØIF - Østbirk Idrætsforening | CVR: 70085054 | Storegade 47, 8752 Østbirk