Bookmark and Share         Sitemap    

Om ØIF

ØIF LogoEn gammel, men synlig og dynamisk forening for alle

Østbirk IF er en aktiv idrætsforening med en bred vifte af idræts og motionstilbud - og aktiviteter med kvalitet og indhold for alle aldre - og niveauer (se under den enkelte afdeling i ØIF).

ØIF er stiftet den 5. juni 1934 og er beliggende på Storegade 47, 8752 i Østbirk. Se kortet under "her bor vi".

Foreningens formål er at tilbyde såvel idrætslige som andre udfoldelsesmuligheder for alle.

Dette prøver vi i ØIF at opfylde på mange måder.

Vi ønsker at synliggøre foreningen i lokal-området ved løbende at følge med tidens trend - og forsøge at leve op til ønsker og forventninger.

For alle byens børn og unge arrangeres der bl.a. en årlig aktivitetsdag på stadion og en juleafslutning i Østbirk-hallen.

I samarbejde med andre af byens foreninger arrangerer Østbirk IF en årlig byfest og senere på året en "efterårsfest", hvorved vi også over for områdets ikke-medlemmer, viser vores synlighed.

Vi vil styrke bredden, men støtter også "et højere niveau"

I Østbirk IF ønsker vi at styrke bredden og give plads til alle. Vi vil dog i alle tilfælde også støtte og bakke op om hold der måtte befinde sig på "et højere niveau".

Vi lægger stor vægt på socialt samvær, godt kammeratskab og et aktivt klubliv/miljø, hvor alle kan trives.

Der stilles krav til os - det har vi det fint med - vi stiller også krav og forventninger til andre

Træneren stiller krav til ØIF - og ØIF stiller krav/forventninger til træneren/instruktøren, selv om foreningsarbejdet primært er baseret på frivillig basis. Alle trænere/ledere der er tilknyttet hold i ØIF, er således kompetente og lever op til foreningens mål om kvalitet i træningen og ajour med tidens trend gennem kurser og uddannelse - og ikke mindst egen erfaring.

Alle spillere (forældre), forventes at deltage i fælles kørsels- og vaskeordning.

Dermed sagt, at kontingentet langt fra dækker alle omkostninger - og derfor er det nødvendigt at bidrage med praktisk arbejde for at idrætslivet skal/kan fungere - til glæde og gavn for alle

Gode faciliteter og mange idrætsgrene

Østbirk IF nyder godt af perfekte rammer for idræt og motion.

Vi har 4, 11-mands-fodboldbaner, 2 tennisbaner, 1 petanqueanlæg med 8 baner, atletikanlæg på stadion, 2 håndboldbaner, samt Østbirk-hallen.

Midt i alt dette ligger vores klubhus som centrum for vores sociale samvær og møde/kursusvirksomhed. Derudover anvender vi Østbirk skoles gymnastiksal til vores gymnastikafdeling.

Vi har følgende afdelinger i Østbirk IF:

Fodbold, Håndbold, Gymnastik, Atletik, Tennis, Badminton, Petanque, Cykling, Løb.
Se faciliteterne under Her bor vi.

Andre forhold

Ønsker du oplysninger om andre forhold, som eksempelvis organisatorisk-opbygning , kontingent, sponsorforhold eller vedtægter, kan dette findes nedenfor, eller under den enkelte afdeling.

ØIF - Østbirk Idrætsforening | CVR: 70085054 | Storegade 47, 8752 Østbirk