Bookmark and Share         Sitemap    

Sponsorer

 
 
 
SuperBrugsen bliver hovedsponsor

i Østbirk Idrætsforening
 
 
 Det synlige bevis på hovedsponsoraftalen fremvises her foran den nye indgangsportal i Super-Brugsen i Østbirk af (fra venstre) Gudrun Andreasen, fungerende formand for ØIF, uddeler Kenneth Jespersen, og Torben Pank, der som bestyrelsesmedlem i ØIF har forhandlet aftale på plads.
 
SuperBrugsen i Østbirk og Østbirk Idrætsforening har indgået en sponsoraftale, som gør den lokale brugsforening til foreningens hovedsponsor.
Sponsoratet betyder en årlig check til idrætsforeningen på 25.000 kr., og derudover bliver der via en årlig markedsdag mulighed for en klækkelig forøgelse af sponsorbeløbet.
- Vi vil meget gerne være med til at støtte op om arbejdet med at give de lokale børn og unge mulighed for at få motion, og vores sponsoraftale er dermed også en anerkendelse af det arbejde, der gøres i Østbirk Idrætsforening i både hovedbestyrelsen og i de enkelte aktiviteter, siger uddeler Kenneth Jespersen, SuperBrugsen i Østbirk.
- Vi er utroligt glade for både den kontante støtte fra SuperBrugsen og for den anerkendelse, der ligger bag hovedsponsoratet. Vi har ni særdeles aktive og velfungerende aktivitetsudvalg, og de fortjener det skulderklap, som dette sponsorat er for det arbejde, de lægger for dagen, siger Gudrun Andreasen, der er fungerende formand for Østbirk Idrætsforening.
Den markedsdag, som sponsoratet også omfatter, løber første gang af stablen lørdag 3. september, hvor P-pladsen og arealerne omkring SuperBrugsen vil blive fyldt med aktiviteter. Idrætsforeningen vil benytte denne dag til at præsentere og reklamere for de mange forskellige aktiviteter, som idrætsforeningen har på programmet, og der vil i stor udstrækning blive prøv-selv-aktiviteter, så nye medlemmer kan få en forsmag på de mange tilbud.
Og netop denne dag er idrætsforeningen meget interesseret i, at der kommer mange kunder i SuperBrugsen, for foreningen er lovet 10 procent af den omsætning, der er på de købskuponer, som kunderne efterfølgende afleverer til idrætsforeningen.
Sponsoraftalen omfatter også, at Østbirk Idrætsforening medvirker ved de årlige OK-aktiviteter med henblik på salg af benzinkort, el og mobilabonnementer.
 
 
ØIF - Østbirk Idrætsforening | CVR: 70085054 | Storegade 47, 8752 Østbirk